ДОБАВКИ BARDAHL

Табличен вид:

BARDAHL BDC - ANTI POLLUTION - Добавка за Дизел

(0)
42.75лв.
BARDAHL BDC ANTI POLLUTION е най-добрата комплексна добавка за дизел. Продуктов код на разфасовките: BAR 1200 - 1L, BAR 1203 - 5L, BAR 1208 - 20L, BAR 1252 - 500ml. BARDAHL BDC ( BARDAHL DIESEL COMBUS..

BARDAHL Injector Cleaner 6 in 1 Diesel 500ml - Добавка Дизел

(0)
21.87лв.
BARDAHL INJECTOR CLEANER 6 IN 1 DIESEL е ефективна добавка за дизел за почистване на дюзите и цялата горивна система на дизелови автомобили. Има доказано действие. Добавката се сипва в резервоара към ..

BARDAHL DIESEL Injection Restorer 11 - Добавка Дизел 1L

(0)
45.90лв.
BARDAHL DIESEL INJECTION RESTORER 11 напълно почиства дюзите и цялата горивна система. Ефективна професионална добавка за дизел. Възстановява мощността и намалява разхода на гориво. Намалява пушенето ..

BARDAHL DPF CLEANER - Добавка за Почистване на DPF 1L

(0)
152.10лв.
BARDAHL DPF CLEANER е ефективна добавка за почистване на DPF. Изгаря и премахва натрупаните сажди във филтъра за твърди частици и катализатора. Изсипете продукта в резервоара в 30 до 45 литра дизел и ..

BARDAHL TURBO CLEANER 1L - Добавка за Почистване на Турбо

(0)
124.20лв.
BARDAHL TURBO CLEANER е ефикасна добавка за почистване на турбо. Подобрява състоянието на двигателя. Удължава съществено живота на турбината, катализатора и филтъра за твърди частици. Добавете TURBO C..

BARDAHL CETANE BOOSTER 500ml

(0)
21.24лв.
BARDAHL CETANE BOOSTER вдига цетановото число на дизела с 5 пункта. Намалява шума и разхода на гориво. Намалява износването. Подобрява запалването и мощността. Добавка подходяща за всички дизелови дви..

BARDAHL COMMON RAIL DIESEL ADDITIVE 500ml - Добавка Дизел

(0)
23.40лв.
BARDAHL COMMON RAIL DIESEL ADDITIVE е добавка за дизел, специално разработена за двигатели с директно впръскване. Защитава и смазва инжекторите. Осигурява по-добро изгаряне. Подобрява работата на двиг..

BARDAHL Injector Cleaner 6 in 1 500ml - Добавка за Бензин

(0)
21.87лв.
BARDAHL INJECTOR CLEANER 6 IN 1 БЕНЗИН е ефикасна комплексна добавка за еднократно почистване на зъмърсени горивни системи. Почиства инжекторите и увеличава пъргавостта. Добавя се в резервоара към 15-..

BARDAHL ДОБАВКА ЗА 500 ЛИТРА БЕНЗИН - 500ml

(0)
36.72лв.
BARDAHL ДОБАВКА ЗА 500 ЛИТРА БЕНЗИН почиства и смазва горивната система и инжекторите. Вдига октановото число. Премахва водата в бензина. Осигурява по-добро охлаждане. Увеличава мощността и намалява р..

BARDAHL OCTANE BOOSTER 500ml - Добавка Бензин

(0)
21.87лв.
BARDAHL OCTANE BOOSTER вдига октановото число на бензина с 5 пункта. Увеличава пъргавината и ускорението. Осигурява по-добро смазване на горивната система. Намалява разхода. Една добавка е за 80 литра..

BARDAHL FULL METAL - Добавка за Масло 400ml

(0)
62.10лв.
BARDAHL FULL METAL е добавка за масло, която възстановява метала в двигателя. С 40% удължава живота на двигателя. Значително намалява разхода на масло, триенето, износването и работната температура. Н..

BARDAHL Long Life 6 in 1 Фюлерин - Добавка за Масло 400ml

(0)
59.40лв.
BARDAHL LONG LIFE 6 IN 1 ФЮЛЕРИН е най-добрата добавка за масло против износване на двигателя. Създава устойчив филм по металните части на двигателя. Намалява триенето, износването и работната темпера..

BARDAHL B2 - ДОБАВКА ЗА МАСЛО 300ml

(0)
15.57лв.
BARDAHL B2 е добака за маслена обработка, подобрява вискозитета на маслото. Намалява разхода на масло, триенето и износването. Намалява шума в двигателя, повишава компресията. Качествена добавка за ма..

BARDAHL B1 - Добавка за Масло 300ml

(0)
13.32лв.
BARDAHL B1 е добавка за масло, която защитава двигателя. Образува устойчив маслен филм по металните части, намалява триенето и износването. Намалява работната температура и разхода на масло. Предпазва..

BARDAHL Добавка за Хидравлични Повдигачи 300ml

(0)
26.28лв.
BARDAHL ДОБАВКА ЗА ХИДРАВЛИЧНИ ПОВДИГАЧИ с доказано действие и ефективност. Почиства, освобождава и защитава хидравличните повдигачи. Намалява шума и износването. Една разфасовка е за до 6 литра масло..

BARDAHL No Smoke - ПРОТИВОДИМНА Добавка за Масло 473ml

(0)
23.85лв.
BARDAHL NO SMOKE е ефикасна противодимна добавка за масло. Уплътнява, намалява дима, намалява харченето на масло. Половината добавка се сипва в двигателя, за автомобили които събират до 6 литра масло...

BARDAHL MAXI COMPRESSION 473ml - Добавка за Масло

(0)
32.99лв.
BARDAHL MAXI COMPRESSION е качествена добавка за масло. Намалява харченето на масло, намалява пушенето, вдига компресията и защитава двигателя. Стига за 2 смени на масло. Половината се сипва в двигате..

BARDAHL SUMOLUB - Супер Добавка за Масло 1L

(0)
68.40лв.
BARDAHL SUMOLUB е супер добавка против износване за максимална защита на триещите се елементи. Професионална добавка за масло. Може да се използва в двигателя, ръчни скорости, раздатки и хидравлика. Н..

BARDAHL ENGINE FLUSH - Промивка Двигател 300ml

(0)
15.93лв.
BARDAHL ENGINE FLUSH е препарат за промивка на двигателя преди смяна на маслото. Премахва натрупаните налепи, отлагания и замърсявания. Почиства цялата маслена система. Сипва се към старото масло, на ..

BARDAHL Engine Stop Leak Стоп Теч Двигател 300ml

(0)
20.70лв.
BARDAHL ENGINE STOP LEAK е ефективна добавка за спиране на течове от двигателя. Сипва се на топъл двигател към моторното масло. След което пуснете автомобила да работи 15-20 минути на място...

BARDAHL СТОП ТЕЧ ХИДРАВЛИКА 300ml

(0)
34.02лв.
BARDAHL POWER STEERING STOP LEAK е качествена добавка за спиране на течове от хидравлика, кормилни уредби и автоматични скоростни кутии. Има моментално действие и спестява скъпи ремонти...

BARDAHL RADIATOR STOP LEAK 500ml

(0)
17.55лв.
BARDAHL RADIATOR STOP LEAK е ефективна добавка за спиране на течове от радиатора. Предпазва от корозия, ръжда и котлен камък. Действа моментално и има дълготраен ефект. Добавката се сипва на топъл дви..

BARDAHL RACING OIL BOOSTER SLR Добавка за Масло 300ml

(0)
40.50лв.
BARDAHL RACING OIL BOOSTER SLR е супер добавка за масло. Осигурява тотална защита на турбото и целия двигател. Съдържа FULLERENE - разработката на Бардал против триене и износване. Създава устойчив фи..

Bardahl Manual Gearbox Additive Добавка за Скорости 150ml

(0)
22.95лв.
Bardahl Manual Gearbox Additive е добавка за ръчни скоростни кутии. Защитава скоростите и подобрява трансмисионното масло. Намалява износването, шума и вибрациите. Улеснява превключването на предавкит..
Показани от 1 до 24 от 24 (1 страници)